Start seizoen 2020-2021!


Voor Theaterhuis Willemstad start het nieuwe seizoen 2020-2021 op maandag 24 augustus 2020. Op maandagmiddag 24 augustus start de groep Maanrakkers als eerste. Op donderdagmiddag 27 augustus zijn de Donderjagers weer aan de beurt.

Bij aanvang van het nieuwe seizoen zullen de Maanrakkers en de Donderjagers aan de slag gaan met de voorbereidingen van de familievoorstelling De Grote Oz. Vanwege alle maatregelen rondom Covid-19 virus, hebben de voorstellingen in juni 2020 helaas geen doorgang kunnen vinden. De leiding en het bestuur van Theaterhuis Willemstad gaat er voorlopig vanuit dat de nieuwe data 28 en 29 november 2020 nog in de planning zitten.

Vanwege deze bijzondere “verlenging” van het seizoen is het tot en met 31 december helaas niet mogelijk om aan te sluiten bij de Maanrakkers en Donderjagers. Beide groepen zitten bommetje vol …daar is dus helaas weer een wachtlijst van kracht.

Op vrijdagmiddag 28 augustus is het de beurt aan de Vrijmuiters en zij gaan alweer aan het vierde seizoen beginnen. Wij heten alle nieuwe deelnemers van harte welkom! Bij de Vrijmuiters zijn er nog wel een aantal plekken beschikbaar.

Gedurende de komende weken zijn de Covid-19 maatregelen nog immer van kracht. Voor het protocol in Buurthuis Irene verwijzen wij naar de informatie op deze website.