Hallo 2021…!


Gelukkig Nieuwjaar! Met open armen ontvangen wij het jaar 2021. De start zal nog wat onwennig zijn – immers tot en met 19 januari 2021 zijn de lockdown maatregelen van kracht – maar zodra het mag en kan zal Theaterhuis Willemstad haar activiteiten weer starten. We kunnen niet wachten om weer te gaan (toneel)spelen, zingen en dansen. Hoe de tweede helft van het theaterseizoen 2020-2021 er precies uit gaat zien is nog onduidelijk, maar we bereiden ons toch voor op een aantal vrolijke zaken.

Ten eerste wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan de speelfilm “De Grote Oz”. Het fine-tunen en afmonteren is begonnen en daarom kunnen we voorzichtig gaan nadenken over de premiere- en gala-avond van de film. Natuurlijk zijn we wederom afhankelijk van versoepelende coronamaatregelen en andere praktische zaken. Wordt vervolgd dus!

Daarnaast kijken we nu al vooruit naar de mogelijkheden voor het geven van afsluitende voorstellingen/presentaties aan het einde van het seizoen, een en ander vóór de zomervakantie van 2021. Doordat wij in 2020 te maken hadden met een “verlengd” seizoen is de aanloop tijd naar de zomervakantie minstens net zo kort en is Lynda Neve op dit moment al keihard aan het schrijven van een script of filmscript (?)…….wat het precies gaat worden is nog in mystieke nevelen gehuld, maar een stille hint is vindbaar op de website……