Wij spelen, wij zingen, wij maken theater!


Theaterhuis Willemstad heeft voor het nieuwe seizoen 2019-2020 weer heel veel leuks op het programma staan. Op 19 augustus gaan de scholen weer van start en dan gaan ook alle activiteiten van het Theaterhuis weer beginnen. Op maandagmiddag start de groep Maanrakkers als eerste. Op donderdagmiddag zijn de Donderjagers aan de beurt. Deze groep zit dit seizoen, echt bommetje vol…daar is helaas weer een wachtlijst van kracht. Op vrijdagmiddag is het de beurt aan de Vrijmuiters en zij gaan ook alweer aan het derde seizoen beginnen. Bij de kleuters zijn er zeker nog een aantal plekken beschikbaar. Ook zal er spoedig gestart gaan worden met de 10+ plus die vorig jaar heel succesvol een pilot hebben doorlopen. Houd de media in de gaten wanneer er weer een nieuwe kennismakingsavond zal plaatsvinden!

Heb jij na ook interesse in toneelspelen en theater maken? Theaterhuis Willemstad nodigt je van harte uit om te komen (toneel)spelen bij de Maanrakkers, Donderjagers, Vrijmuiters of de 10+ groep. Er komen een heleboel kinderen bij elkaar in Buurthuis Irene aan de Grimhoek 15 te Willemstad om samen theater te maken.

Het Theaterhuis is geen school en geen opleiding, maar een “huis” waar we samen spelenderwijs op zoek gaan naar het wat-wie-hoe en waarom van het (jeugd)theater maken! En er stiekem ook nog wat van opsteken……..

Naast het (toneel)spelen gaan we aan de slag met stemvorming en heerlijk samen zingen. Improviseren en je fantasie gebruiken om iets “anders” te zijn op de planken. Ook besteden we aandacht aan (jouw) beeldende vorming en zijn er regelmatig extra creatieve activiteiten. Kan je een beetje dansen? Helemaal goed!

De Maanrakkers en de Donderjagers willen graag laten zien wat ze allemaal voor mooie theateravonturen beleven en daarom geven ze presentaties en voorstellingen. Kijk maar eens op deze website naar de filmpjes en de leuke foto’s!

Heb je interesse en wil je een keertje komen kennismaken? Schrijf je geheel vrijblijvend in via het inschrijfformulier en je ontvangt daarna alle nadere informatie.  Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op!

Tot ziens!