Tarieven Maanrakkers/Donderjagers


Theaterhuis Willemstad biedt haar activiteiten in het seizoen 2023-2024 aan. Tijdens de schoolvakanties en de nationale vrije (feest)dagen vinden er geen (standaard) activiteiten plaats.

Theaterhuis Willemstad maakt gebruik van lesgeld perioden. De lesgelden komen ten goede aan het mogelijk maken van de activiteiten. Tevens streven wij er naar om de kosten zo laag mogelijk te houden en toch ruimte te creëren voor het verbeteren van het aanbod en om kwaliteit te bewaken.

De (standaard) lesgeld tarieven voor seizoen 2023-2024 zijn:

GroepLesperiode 1 t/m 4Totaal
 (per lesperiode)(per jaar)
Maanrakkers/Donderjagers€ 90,-€ 360,-

Zodra u een bevestiging heeft ontvangen van definitieve deelname ontvangt u een eerste factuur. De facturering zal bij voorkeur via automatische incasso verlopen. Dit om de administratieve handelingen zo laag mogelijk te houden. Incasseren van de termijnen vindt plaats aan het einde van de 2de maand per termijn (dus eind oktober, januari, april, juli)

  • Standaard tarief

Deelname aan de activiteiten op maandagmiddag of donderdagmiddag van 15:00 uur tot 17:00 uur.

  • Broer/Zus korting

Broers en/of zussen kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan de activiteiten. Zij krijgen 10% korting op het lesgeld (over het laagste tarief).
De broers en/of zussen korting is alleen van toepassing als ál uw kinderen deelnemen aan de activiteiten in de groepen Maanrakkers, Donderjagers, Vrijbuiters of Vrijmuiters zitten. Voor de overige activiteitengroepen (o.a. 10+ groep) van het Theaterhuis gelden deze kortingen niet.

De lesgeld tarieven met korting voor seizoen 2023-2024 zijn:

GroepLesperiode 1 t/m 4Totaal
 (Per lesperiode)(per jaar)
Maanrakkers/Donderjagers€ 81,-€ 324,-

Opzeggen:

Opzeggen van deelname aan de activiteiten kan per email op elk gewenst moment binnen een lesperiode.

U ontvangt dan geen factuur meer voor de opvolgende lesperiode (indien er u gebruik heeft gemaakt van de automatische incasso zal deze ook stop gezet worden).