Kom theater maken bij de Vrijmuiters of de Vrijbuiters!


Speciaal voor de jongste kinderen van groep 1 en 2/3 van de basisschool opent Theaterhuis Willemstad haar deuren weer met het aanbieden van het VRIJMUITERS Theater-uurtje van 13:00 uur tot 14:00 uur in de Kleine Zaal van Buurthuis Irene.

De groep VRIJBUITERS is er voor spelers vanaf groep 3 van de basisschool op de vrijdagmiddag van 15:00 uur tot 16:00 uur in de Kleine Zaal van Buurthuis Irene.

Heb je zin om lekker samen (maar zonder papa of mama) toneel te spelen, te dansen, zingen en nog veel meer beleven in de wondere wereld van het theater maken……en er stiekem nog wat van leren ook? Kom dan spelen bij Theaterhuis Willemstad!

Via o.a. spelimprovisatie, fantasie stimulering en motoriek ontwikkeling leert het kind samen (toneel) te spelen, zijn of haar stem te ontdekken, ervaart het kind hoe leuk en fijn het is om even “iets” anders te kunnen zijn. Dat is soms best spannend maar bij de Vrijmuiters en Vrijbuiters kan alles, maar niks moet. Theaterhuis Willemstad is geen school en geen opleiding, maar een huis waar we samen (toneel)spelen en creatief bezig zijn.

Heeft u interesse? Meld uw kind aan via het inschrijfformulier. U ontvangt dan nadere informatie en wordt er contact met u opgenomen. Natuurlijk kunt u ook een email sturen naar info@theaterhuiswillemstad.nl voor een nadere toelichting of uw vragen.

Tot speels!

Lynda Neve