Aladin en de Wonderlamp! 25 en 26 juni 2022


Na twee jaar corona-crisis mogen de kinderen van Theaterhuis Willemstad eindelijk weer optreden met live publiek! Daarom zijn we erg blij dat de Maanrakkers en de Donderjagers op zaterdagmiddag 25 juni en zondagmiddag 26 juni 2022 de magische familievoorstelling “Aladin en de Wonderlamp” voor je kunnen spelen. De voorstellingen vinden plaats in Gebouw Irene met aanvang om 15:00 uur.

De kosten voor een toegangskaartje bedragen € 5,00 per persoon. Kinderen jonger dan 6 jaar hebben gratis toegang. De kaartverkoop loopt via de website van Theaterhuis Willemstad, www.theaterhuiswillemstad.nl  en zijn vanaf heden te reserveren.

Muzikale vertelling uit Duizend-en-één-nacht! 

Alles in dit sprookje draait om Aladin, een straatschoffie dat steelt op de Oosterse Markt om te overleven, en een prinses genaamd Jasmine die heel graag zelf Sultan van Agrabah wil worden. De ontmoeting tussen Aladin en Jasmine zal hun leven voor altijd veranderen. Vervolgens gooit de verschrikkelijke Jafar ook nog roet in het eten en verschijnt er een Geest uit een magische lamp die in staat is om wensen te vervullen. Meng dit alles met een een dosis hypnose, een sprekende Grot der Wonderen, een achtervolging, een koninklijk bezoek, prachtige kostuums én de mooiste Oosterse muziek en je krijgt één van de spannendste verhalen uit het boek Duizend-en-één-nacht. Kom je ook kijken?