Kleuter kom theater maken bij de Vrijmuiters!


Theaterhuis Willemstad opent haar deuren weer voor alle jongens en meisjes uit de groepen 1 en 2 van de basisschool. Vanaf vrijdag 24 augustus 2018 start het Theaterhuis weer met het aanbieden van het theater-uurtje van 13:30 uur tot 14:30 uur in Buurthuis Irene speciaal voor de kleuters. Lekker samen (maar zonder papa of mama) toneelspelen, dansen, zingen en nog veel meer beleven in de wondere wereld van het theater maken……en er stiekem nog wat van leren ook!
Via o.a. spelimprovisatie, fantasie stimulering en motoriek ontwikkeling leert het kind samen (toneel) te spelen, zijn of haar stem te ontdekken, ervaart het kind hoe leuk en fijn het is om even “iets” anders te kunnen zijn. Dat is soms best spannend maar bij de Vrijmuiters kan alles, maar niks moet. Theaterhuis Willemstad is geen school en geen opleiding, maar een huis waar we samen (toneel)spelen en creatief bezig zijn.

Heeft u interesse? Meldt uw kind aan via het inschrijfformulier. U ontvangt dan voor de start in september nadere informatie. Natuurlijk kunt u ook een email sturen naar info@theaterhuiswillemstad.nl voor een nadere toelichting of uw vragen.