2 – 3 juni 2018 “De piratendames van Kapitein Bree”


Op zaterdagmiddag 2 juni om 13:30 uur en zondagmiddag 3 juni 2018 om 15:00 uur spelen de Donderjagers de familievoorstelling “De piratendames van Kapitein Bree”. Het vrolijke stuk, geschreven door Martin A. Follose, met muziek en teksten van Bill Francoeur, gaat over piratendames die een schip enteren en een zeer belangrijke dame Madam Lodewijks willen ruilen voor goud. Er gebeuren echter allemaal rare dingen op het schip. Er is een jongensveiling, vreemde verkleedpartijen en er komt bezoek van de Marine. Dus welkom aan boord! Echt een voorstelling voor dames…eh meisjes én jongens!!

Met toestemming van de uitgever heeft Lynda Neve deze toneelproductie zo aangepast dat de bezetting van de Donderjagers aansloot bij de opzet van de voorstelling. Daardoor werd het mogelijk om met deze jonge kinderen dit heerlijke en vrolijke verhaal te kunnen spelen. Voor het eerst spelen de Donderjagers een productie die eigenlijk alleen maar bestaat uit een eerste en een tweede bedrijf. Dat betekent dat een makkelijk overzicht van scene na scene spelen niet het geval is, maar een continu theater maken vereist wordt. De afgelopen maanden hebben ze ervaren dat dat best “moeilijk” is. Maar met een hoop lol en heel veel doorzettingsvermogen presenteren de Donderjagers u straks in een “tot schip omgebouwd Irene” met veel plezier “De piratendames van Kapitein Bree”!

De Donderjagers nodigen u van harte uit voor het bijwonen van de presentatie van de voorstelling “De piratendames van Kapitein Bree”!

Voor het reserveren van tickets klik hier