“Hooikoorts” verwacht! 22 en 23 juni 2019


In het weekend van 22 en 23 juni 2019 brengt Theaterhuis Willemstad de voorstelling “Hooikoorts!” op de planken. Deze jeugdtheatervoorstelling word gespeeld door de Maanrakkers, Donderjagers en Vrijmuiters! Dat betekent dat meer dan 40 kinderen deelnemen aan deze voorstelling voor jong en oud. Kom je kijken? Het verhaal gaat over het meisje Pim (gespeeld door Pim van Ipenburg) dat voor school een biologieproject moet maken over insecten. Dat klinkt haar maar saai in de oren en dapper kruipt ze achter haar laptop. Een ietwat ongelukkige ontmoeting van Pim met een wesp in haar kamer verandert echter alles. Ze moet vluchten achterop een bromvlieg, slaapt in een slakkenhotel en sluit vriendschap met Lila, een prachtige vlinder gespeeld door Sarah van Laar. Samen met K. Akkerlak (gespeeld door Daan Broer) weet ze te ontsnappen aan de gezusters Zwarte Weduwen (twee spinnen gespeeld door Lois de Koster en Britt van ’t Hof) en ziet zie hoe de zwarte en de rode mieren een oorlog wensen te voeren. 

Op deze fantastische reis ontmoet ze nog veel meer insecten en ze leert daar zoveel van dat ze haar biologieboeken nooit meer nodig zal hebben.

“Hooikoorts” beleef je als een soort “Alice in Wonderland”, spannend, humoristisch vol zang en dans! Na deze voorstelling is een vlieg nooit meer een gewoon beestje op het plafond en kijk je voortaan met heel veel respect naar de slakken in je tuin!

De voorstellingen vinden plaats in Willemstad op een nader aan te geven locatie. Op deze website kunt u vanaf 1 mei 2019 nadere informatie vinden over locatie, tijden en kaartverkoop.

Info over de voorstelling Hooikoorts:

Lynda@theaterhuiswillemstad.nl