Dat heb ik altijd al eens willen doen!


“Dat heb ik altijd al eens willen doen!” of “volgens mij kan ik helemaal niet zingen!” 

Uitspraken die we vaak horen maar misschien kan Theaterhuis Willemstad deze kleine wens vervullen of deze onterechte gedachten wel wegnemen! Daarom nodigen wij je uit om mee te doen aan het revue-programma. Een programma waarin toneelspelen, zingen, dansen/bewegen en vooral een hoop plezier met elkaar samen in een revue aan bod komen. Ervaring is niet vereist en audities nemen we niet af. Door samen creatief te zijn haal je het beste in je boven.

In het revue-programma gaan we aan de slag met onze stem in de vorm van zingen maar ook van presenteren en toneelspelen. Ook is er ruimte voor je eigen talent! Aan de hand van een geselecteerd thema stellen we een programma samen met de mooiste, leukste en ontroerendste muzikale meesterwerken van Nederlandse en anderstalige bodem. Door middel van kleine scenes en presentaties bouwen we samen aan een prachtige voorstelling.

Schuilt er in jou een Doris Day? Beleef je ook veel plezier aan de liedjes van Wim Sonneveld of Annie M.G. Schmidt? Of ben je meer een Everly Brothers fan en zing je onder de douche mee met Frank Sinatra of Willeke Alberti? Daarnaast passeren er ook de mooiste melodieën uit de grote musicals. Met “ik wil bij de revue” is er altijd wel plaats voor een lach en soms een traan. Bij voldoende deelname staat een uitvoering van de (mini)musical My Fair Lady wellicht op het programma!

Lynda Neve heeft al 15 jaar ervaring met deze formule en is momenteel als zangcoach-pedagoge verbonden aan toneelvereniging Mimicri te Wassenaar. Al jarenlang tovert zij samen met Mimicri Zingt! de leukste voorstellingen te voorschijn waarmee zij binnen de eigen regio op “tournee” gaan.

Ooit weleens gedacht aan zelf op de planken te schitteren? Schrijf je dan nu in met het inschrijfformulier!

De revue-groep start vanaf een deelname van minimaal 8 deelnemers.

Toekomst?

Een eenakter met een bulderende lach om van te genieten? Een schitterend drama met een snik en een traan? Prachtige ontroerende scenes of gewoon de zaal muisstil krijgen met adembenemend slot? Toneelspelen haalt het allemaal naar boven. En samen toneelspelen is nog leuker!

Theaterhuis Willemstad start bij voldoende animo een toneelgezelschap dat samen aan de slag gaat om de toneelkunst met grote en kleine T te brengen. Gewoon omdat het zo leuk is! Kruip eens in de huid van een personage. Samen op de planken een verhaal vertellen en laten zien kan zo mooi zijn en een ervaring om nooit te vergeten.

Theaterhuis Willemstad werkt nauw samen met regisseuse Margarite Rol die al een aantal schitterende voorstellingen op haar naam heeft staan. Margarite heeft een heerlijke werkstijl vol creativiteit. Zij haalt het beste in mensen naar boven en zorgt er voor dat er kwaliteit geleverd wordt. Met haar getrainde oog voor details ontgaat haar niets. Kostuums, decors en beeldvorming, zij integreert het vol passie in haar toneelkunstwerken.

Tot ziens!