Jeugdtheatervoorstelling “Hooikoorts!”, kom kijken!


Voorstelling “Hooikoorts!” 22 en 23 juni 2019

Theaterhuis Willemstad presenteert de vrolijke voorstelling “Hooikoorts!”. Deze jeugdtheatervoorstelling wordt gespeeld door de Maanrakkers, Donderjagers en er is ook ruimte voor de jonge Vrijmuiters! Kom je kijken?

Het verhaal gaat over het meisje Pim dat voor school een biologieproject moet maken over insecten. Dat klinkt haar maar saai in de oren en dapper kruipt ze achter haar laptop. Een ietwat ongelukkige ontmoeting van Pim met een wesp in haar kamer verandert echter alles. Ze moet vluchten achterop een bromvlieg, slaapt in een slakkenhotel en sluit vriendschap met Lila, een prachtige vlinder. Haar avontuur is niet zonder gevaar en ze weet dan ook samen met K. Akkerlak te ontsnappen aan de gezusters Zwarte Weduwen en ziet ze hoe de zwarte en de rode mieren op oorlogspad gaan.  Op deze fantastische reis ontmoet ze nog veel meer insecten en leert ze daar zoveel van dat ze haar biologieboeken nooit meer nodig zal hebben. “Hooikoorts!” beleef je als een soort “Alice in Wonderland”, spannend, humoristisch en vol zang en dans. Na het zien van deze voorstelling is een vlieg nooit meer een gewoon beestje aan het plafond en kijk je voortaan met heel veel respect naar de slakken in je tuin!

De voorstellingen vinden plaats in Gebouw Irene op 22 en 23 juni 2019. Op zaterdag 22 juni is aanvang om 16:00 uur. Op zondag 23 juni begint de voorstelling om 15:00 uur. Reserveer hier uw kaarten.