26 – 27 mei 2018 “Koning gezocht!”


Op zaterdagmiddag 26 mei 15:00 uur en zondagmiddag 27 mei 2018 ook om 15:00 uur presenteren de Maanrakkers hun toneelvertelling “Koning gezocht” in Buurthuis Irene. Deze vertelling gaat over de legende van de beroemde Koning Arthur. Het oude Engeland is in rep en roer want de koning sterft en er is geen opvolger. Het verhaal gaat echter dat een mysterieus zwaard muurvast zit in een grote steen en dat degene die het zwaard uit de steen kan trekken de nieuwe koning van Engeland zal zijn. Vele ridders proberen het, maar niemand krijgt het voor elkaar. Merlijn – de beroemde toekomstvoorspeller – weet echter dat een kleine jongen genaamd Arthur een groots avontuur tegemoet gaat. Het belooft een heerlijke familie voorstelling te worden vol spanning en humor.

Na de collectieve productie “De Puppiebende” in 2017 gaan de Maanrakkers dit keer geheel zelfstandig op de planken staan. Gedurende een aantal maanden heeft deze relatief “jonge” groep spelers ervaren dat dat best hard werken is. Maar dat wordt beloond met een fantastische presentatie waar ze erg veel zin in hebben. Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet en hier en daar nog geschaafd en geplakt.

Extra leuk is dat de Maanrakkers wel de samenwerking aangaan met de kersverse 10+ groep van het Theaterhuis. Een aantal spelers ontfermen zich in de toneelvertelling over de rol van de “verteller”. Een toneelvondst die prima aansluit bij de visie van het Theaterhuis dat er voor iedereen een plek is!

De Maanrakkers nodigen u van harte uit voor het bijwonen van de presentatie van de toneelvertelling Koning gezocht!

Voor het reserveren van tickets klik hier