Vriend(in) THW


Verstevig uw band met Theaterhuis Willemstad!

 

Theaterhuis Willemstad wil graag nog wat meer kunnen doen voor de kinderen, ook op de lange termijn. De toegang tot de activiteiten van het Theaterhuis moet wel voor iedereen mogelijk blijven. Voor veel investeringen geldt dat deze niet allemaal van subsidiegelden gerealiseerd kunnen worden.

Daarom zoeken we “Vrienden” en “Vriendinnen”! Vrienden die ons willen steunen om wat extra’s te kunnen betekenen voor het Theaterhuis.

 

Met een donatie zijn we natuurlijk erg blij, maar u kunt ons zeker ook in natura ondersteunen en ons verblijden met uw vrije tijd door af en toe een handje te helpen, op welk gebied dan ook!

 

Ik wil helpen en word vriend(in).

 

Ik wil het Theaterhuis graag steunen en word vriend(in).

Als vriend krijgt u natuurlijk onze hartelijke en grootste dank, maar we houden u ook op de hoogte van de ontwikkelingen van het Theaterhuis.
Aanmelden kan via het THV-formulier.

 

Ik wil graag THV-er worden!

 

Ik wil graag THV-er worden (theaterhuisvrijwilliger) en een handje mee helpen. Veel dingen zijn mogelijk maar vaak zijn het de helpende handjes die we goed kunnen gebruiken. Op heel veel terreinen. Soms hebben we creativiteit-kanjers nodig de andere keer een chauffeur of “spierballen”. Vindt u het leuk om meer betrokken te zijn bij de kids en het Theaterhuis? We houden vrijwilligersbijeenkomsten en kunnen zo nader met elkaar kennismaken.
Aanmelden kan via het THV-formulier.

 

Neemt u gerust contact op voor meer informatie.

 

Namens de kinderen hartelijk dank voor uw steun!

 

Bestuur Stichting Theaterhuis Willemstad