Wil je Jeugdtheater maken met een beetje extra?


Ga je binnenkort naar de middelbare school (of zit je er al) en kan je dus niet (meer) theater maken op de maandagmiddag of de donderdagmiddag? Kom dan theater maken bij de 10+ groep! Deze kanjers spelen graag voor tien en krijgen er een “talent plus” bij! Samen met leeftijdsgenoten maken wij theater door middel van o.a. improvisaties, scripts, fysieke uitdagingen en inzichten op het terrein van eigen ruimte door talenontwikkelingen. Daarnaast is er aandacht voor sociaal samen zijn, delen van levenservaringen en vooral een hoop lol!

Deze groep komt om de week bijeen op de maandagavond van 19:00 uur tot 20:30 uur in de Speelzaal van de Singelschool Willemstad.

De Gouden Regel is dat school altijd voorgaat dus kan je zelf je aanwezigheid bepalen. Als er genoeg spelers zijn die graag willen presenteren dan is er ruimte voor het spelen van een voorstelling of een gastrol bij een van de andere groepen van het Theaterhuis.

Heb je interesse in deze groep neem dan contact op met Lynda Neve via het e-mailadres Lynda@theaterhuiswillemstad.nl of bel 06-12060501. Het staat je vrij om gewoon eens langs te komen hoor!